onsdag 26 november 2014

Adam Hultberg inför Halmstad!



Efter en fenomenal seger mot Onsala har det återigen blivit dags att ladda igång på nytt. Kalenderårets sista JAS-match och för moståndet står gästande Halmstad. Staden som gett liv till Carl Bildt, Basshunter och Freddie Ljungberg har även en stabil innebandyförening.

Herrlaget är nykomlingar i division 1 och kopplat till föreningen finns ett bra NIU-gymnasium. En spännande och intressant match att se fram emot, det börjar dra ihop sig i kampen om slutspelsplatserna. Hemsidan passar på att ta pulsen på backklippan Adam Hultberg.


Tjena Adam, hur är läget?
- Just nu är jag riktigt rosslig i halsen så det kunden varit bättre. Får stå över såväl ÅKIBS som Skånelagets pass i veckan, förhoppningsvis är jag pigg för att kunna lira på fredag.

Drygt halva säsongen har gått, hur har hösten varit för dig?
- En härlig höst med mycket träning. Det är utvecklande att träna med Allsvenska lirarna och i JAS har jag fått fortsatt förtroende på två backpar. Jag har verkligen hittat rätt med Ricky i backparet och vi kompletterar varandra väl.

Vilka är Adams styrkor på planen?
- Jag är spelskicklig, har en bra blick för liret och ett stabil passningsspel. Bössan är väl helt ok den med, när den väl används. Framöver ska jag fortsätta utveckla mitt spel och framförallt lägga på mer tyngd och bygga upp en bra fysik.

Storseger senast och nu väntar Halmstad, vilka är lagets styrkor?
- Mot Onsala var vi fast beslutna om att göra en bra insats. Alla var riktigt laddade och vi spelade verkligen på matchen igenom. Vår största styrka är att vi gör detta tillsammans. Alla är delaktiga och sprider skön stämning, oavsett position och speltid. Vi har flera formationer och individuellt starka spelare som alla fyller en roll och funktion. Det är en lysande styrka. Sen självklart, vi älskar att vinna och alla strävar verkligen efter det.

Vad tror du om matchen mot Halmstad?
- Känslan är bra. Vi ska fokusera och återigen spela innebandy en hel match. Vi ger oss aldrig och tillsammans är vi starka. Vi har siktet inställt på slutspel.


Hemsidan tackar Adam för pratstunden. Man ur huse, ta med trummor och trumpeter. På fredag fylls Åstorp Sporthall och just ditt stöd betyder mycket i jakten på nya framgångar. Forza ÅKIBS!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar