onsdag 26 november 2014

Halmstad på agendan!



Julen och slutspurten i Juniorallsvenskan närmar sig och 2014 års sista JAS-match spelas nu på fredag då Halmstad gästar Åstorp Sporthall. Hallandslaget är en trevlig bekantskap som avslutade föregående säsongs gruppspel. Just där och då blev det en gastkramande match inför fullsatta läktare.

På bilden ovan har Fabian Hansson precis bombat in avgörande 6-5, ett mål som tog Åstorp/Kvidinge till slutspel. Likt föregående säsong är årets match av stor betydelse. En seger ger ytterligare kliv i tabellen och jakten på slutspelsplatsen fortsätter. Hänger du med?

- Halmstad på tapeten och kalenderårets sista JAS-match. Vi har satt oss i en bra sits inför avslutning av gruppspelet men det gäller att fortsatt vara ödmjuka inför uppgiften. Senast var det full utdelning och jag förväntar mig samma laddning och fokusering på fredag. Att gå ut på banan inför hemmaborgens fullsatta läktare ger en härlig och positiv energi. Ditt stöd är viktigt, hälsar Christian Hägerström.


Träning
När: Torsdagen den 27 november
Var: Kvidinge Sporthall
Samling: Ombytt och klar 20:15

Åstorp/Kvidinge - Halmstad
När: Fredagen den 28 november
Var: Åstorp Sporthall
Samling hall: 18:00
Matchstart: 19:30

Samtliga spelare är kallade till JAS-matchen. Eventuella återbud till rapporteras till Christian senast onsdag 20:00.


Åstorp/Kvidinge hälsar publik, motståndare och domare varmt välkomna. Ta med tutor och bege dig till hallen. En för alla, alla för en. Forza ÅKIBS!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar