måndag 8 december 2014

Åstorp/Kvidinge bidrar till Skånelaget!


Foto: Fredric Berggren
 
 
Skånelaget HJ17 är uttaget och Åstorp/Kvidinge finns representerade med hela sex spelare. Laget beger sig till Linköping efter nyår där Uppland, Göteborg och Östergötland väntar i gruppspelet. Kapten Lundahl och kapten Odentorp har tagit ut 20 spelare och ÅKIBS är föreningen som bidrar med flest lirare. Åstorp/Kvidinge är representerade av Victor Hansson, Adam Hultberg, Niko Moberg, Fabian Hansson, Martin Lehmann och Pontus Sjöberg.
 
- Grymt imponerande och stark insats. Det är idel härliga och duktiga pågar som tar sig vidare och jag är övertygad om att omgivningen i Åstorp/Kvidinge är bidragande orsak. Grabbarna har fått sin utbildning här sedan barnsben och föreningen går en spännande framtid tillmötes. Vi bygger definitivt någoting stort och intressant, hälsar Christian Hägerström.
 
SDF-SM spelas för sista(?) gången och det är en prestigefylld kamp som kommer att gå av stapeln. Göteborg får ses som största utmanaren i gruppen och distrikt som Stockholm, Småland och Västmanland lär utmana om titeln.
 
Tillsammans är vi starka!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar