onsdag 7 januari 2015

Max Wilson inför Mölndal borta!



År 2015 har lagom börjat och det är återigen dags för en resa till Göteborgs utkanter. Mölndal står för motståndet och det blir en ny bekantskap för Åstorp/Kvidinge. Motståndarnas lag består till stor del av deras duktiga P98-lag där spelare som Alexander Dahlström och Max Källerteg sticker ut. Som nykomlingar har man avverkat hösthalvan fullt godkänt.

Åstorp/Kvidinge kommer till spel med en stark trupp där samtliga spelare har siktet inställt på JAS-slutspelet. Räkna med en rejäl batalj i Aktiviteten Sporthall på lördag. Hemsidan tar pulsen på powerforwarden Max Wilson.


Tjena Max - allt bra med dig?
Bara bra med mig, jag har haft en skön julledighet och hunnit träna mycket.

Efter en tuff höst i Skånes Herrtvåa leder du interna poängligan - tankar?
Höstsäsongen har varit jobbig och rörig, det har saknats struktur. Nu har vi fått in nya och rutinerade tränare vilket känns bra, en riktig nytändning. För egen del har jag levererat OK, poäng är alltid viktigt men överlag behöver jag bättra på mig något snäpp till.

Gruppen i JAS ska avgöras - vad tycker du om ÅKIBS insats hitintills?
Obesegrade så det finns inget att klaga på. Vi har ett starkt lag och alla känner varandra väl. Jag är nöjd med vår insats men det är ju egentligen nu det börjar på riktigt. Vi ska fortsätta leverera bra prestationer.

Siktet är inställt på slutspel och festen - vad krävs för att ÅKIBS ska ta sig dit?
Vi går för seger i varje match och det gäller att vara fokuserade hela tiden. Vi ska fortsätta spela vårt spel och alla ska vara delaktiga i framgången. Vi är redo och vet vad det handlar om. Vi kommer gå in med rätt fokus i varje match framöver.

Mölndal borta på lördag - känslan inför matchen?
Det känns bra. Vet inte mycket om motståndarna men det har tränarna koll på. Vi vet vad som krävs, vi är förberedda och laddade för en tuff kamp. Alltid gott med bussmatcher och kul att åka till Göteborg igen.

Vad vill du hälsa till Mölndal inför matchen i JAS?
Lycka till, det kommer bli åka av!


Hemsidan tackar Max för pratstunden och önskar lycka till på lördag. Se till att hoppas på bussen och häng med pågarna till Mölndal - ditt stöd betyder mycket.

Forza ÅKIBS! Mot nya utmaningar!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar