tisdag 26 maj 2015

Kung Bonny lämnar JAS-laget!



Åstorp/Kvidinge årgång 1996-1997 är ett gäng pågar med stor talang, härlig målmedvetenhet och en stor portion kärlek till sporten innebandy. Genom rätt förutsättningar har laget utvecklats såväl socialt som tekniskt och taktiskt. Bonny Lindberg är en av ledare som var med och grundande laget. En ledare som med stor passion och allt som oftast ett leende på läpparna, en ledare som satte grabbarna i "första rummet". Nu är det dock färdigcoachat för Bonny i JAS-laget men... Ett slut här är en början på någonting nytt.

- Det är med glädje och fantastiska minnen jag lämnar ett underbart gäng. Framförallt är jag stolt och glad över att så många spelare fortsatt att lira under en längre period. Idag är flertalet dessutom tongivande spelare i Allsvenska seniorlaget, konstaterar Bonny.

Bonny pratar varmt om alla härliga minnen. Hur allting började med kollegan Thomas. Många timmar har spenderats i idrottshallen och inte minst framför datorn där referat och bilder spridits till fansen. ÅKIBS P11 såg ut så här och ett uppskattat inslag var "Veckans profil". Just fansen har betytt mycket. Tillsammans har föräldrar och kollegor i båset gett grabbarna rätt förutsättningar och support.

- Bonny har varit vid min sida under många år. Han har ställt upp i alla väder och vill verkligen allt och alla väl. Utöver innebandyn har han via blogg och hemsida satt vårt lag och förening på innebandykartan. Ett sant nöje att ha fått möjligheten att jobba med Bonny, hälsar Thomas Hansson.

Till en början hette rivalen Ängelholm men på senare år stod ofta slutkampen mot Gårdarike. Mot Gårdarike hittar vi en av höjdarna i Bonnys minneslista. Monstervändningen i USM 2012 står högt upp på andrenalinstegen. 4-6 vänds till 6-6 med 02:30 kvar på klockan. En annan osannolik vändning kom mot Malmhaug samma år. Underläge 2-5 vänds till 5-5 på 41 sekunder. Bonnys mäktigaste minne kom första JAS-året. SM-bronset i Örnsköldsvik är en mäktigt bedrift.

- Bonny har alltid stått för seriositet och glädje. Han har en bra blick för spelet, lämnar ingenting åt slumpen och bidrar med mycket matnyttig information. Vi är en ledarstab som verkligen kompletterar varandra och självfallet lämnar Bonny ett stort hål efter sig. Jag är övertygad om att Bonny är stor bidragande faktor till alla goa och duktiga spelare vi har i truppen, hälsar Christian Hägerström.

Men så var det ju framtiden. Såklart kommer Bonny inte lämna föreningen och innebandy. Han har redan börjat fostra och utbilda våra framtida JAS-spelare. P08-gänget kommer ha kul tillsammans och skörda framgångar i "Grön C".

- Jag önskar spelare och ledare i JAS-laget all lycka och framgång kommande säsong. Jag hoppas att ni kan plocka hem SM-guldet och visa att ni verkligen är bäst i Sverige, avslutar Bonny Lindberg.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar